GERBER TRANS

Pályázatok

Nyitólap » Pályázatok

Projekt neve:

Leírása:

 

A Klodker-Bau Kft. 2015 októberében 24,46 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” programban. A 61,14 millió forint összköltségvetésű projektösszegből Informatikai központ és könyvtárszoba kialakítására, eszközbeszerzésre került sor.

 

Egy olyan projekt megvalósítása történt, mely szolgáltatás egyedi és példaértékűvé vált más Nyugdíjasházak és Idősek Otthona számára is. Nagy figyelmet fordítunk az Idősödő lakó egészségmegőrző/betegségmegelőző szolgáltatás nyújtás biztosítására, mely a lakók számára fontos szempont az Otthonuk megválasztásakor. A fejlesztés főbb célja volt egy olyan IT fejlesztés, mely a napi szükséges egészségmegőrző, megtartó kontrollokat nyilvántartja, és az Orvosok, valamint az Ápolók is a szükséges intézkedést végre tudják hajtani. Hatékony, precíz és pontos nyilvántartási, tájékoztatási rendszer kialakítása, működtetése a főbb céljainkat megvalósítottuk, melyhez szorosan kapcsolódik a lakók egészségmegóvó, betegségmegelőző, gyors, azonnali elsősegélynyújtás biztosítása a mozgáskorlátozott, egyensúlyzavarban szenvedő lakók számára. A projekttel az alábbi megvalósítás történt:

- Számítástechnikai eszközök, szoftverek beszerzés (Allinone PC, Notebook, szerver, kijelzők, vérnyomásmérő, EKG, vércukorszintmérő, koleszterinszint-mérő, mobil eszközök, scanner, felügyeleti szoftver, könyvtári nyilvántartó szoftver, nyilvántartó központi szoftver, tájékoztató szoftver).

Az előbbi eszközök beszerzéséhez szükséges volt egy informatikai központ és könyvtárszoba kialakítása, korszerűsítése, felújítása (festés, burkolás, épület gépészeti munka, villamossági munka).

 

 

 

 

Projekt neve:

GOP-2.2.3-09-2010-0020
Portálfejlesztés a Klodker-Bau fejlődéséért

Leírása:
A gazdasági válság óta az építőipar nagyon bizonytalan talajokon áll. Ezért a vállalkozás új tevékenységi körrel bővül, melyhez a projekt megvalósítása szükséges.

Egy 155 m2-es Fitness- és egészség megőrzö központ építési munkálatai kezdődtek meg, melyet 2010-augusztusától működtetni fogunk. Első körben a fitness terem (gyermekmegörző hellyel ellátva) szolgáltatásra, illetve gyógymasszázsra , gyógytornára, szaunázási lehetőségre, valamint táplálék kiegészítő termékek értékesítésére, tanácsadására fektetjük a hangsúlyt, ezért szükségesnek érezzük egy olyan portál fejlesztését, amely megfelelő hardver és szoftver háttérrel minél több vendég igényét tudjuk kielégíteni naprakészen. Mind nők, mind férfiak és gyermekeknek egyaránt lehetőség nyílik mind test-lelki fejlődésében, szinten tartásában, gyógyulásában egyaránt a megfelelő szolgáltatást, terméket és tanácsadást biztosítanunk a portál létrehozásával.

 A vállalat főbb célja teljeskörű gazdasági fellendülés eredményének elérése. Ezen projekt megvalósításával nem csak a vállalkozásunk lendülhet fel, hanem ezen keresztül a mélyen lévő vállalkozásoknak is biztosítunk lehetőséget mind munkahely teremtés szempontjából mind gazdasági megerősödés szempontjából.

A projekt megvalósulása igen egyedi és speciális, mivel Mohács és környékén az egyetlen komplex fitness szolgáltatás központja lesz.

Beruházás során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és a gazdaságos energiafelhasználásra. Az egész épület fűtés- és melegvíz ellátása egy darab magas hatékonyságú kondenzációs kazánnal történik. Mely fűtés és energiaellátás kiegészül napenergia (napkollektorok beépítése 12 db) ellátással. A vízfogyasztás csökkentése érdekében gyűjtőtartályon (csapadékvíz gyűjtőn) keresztül történik a mellékhelyiségek vízellátása.